Programări telefonice
0374 751 454

Str. Arhitect Louis Blanc, nr. 9A

Program:

L-V 10:00 – 16:00

Despre noi

Clinica Socială de Stomatologie este un proiect dedicat asistenței stomatologice pentru persoanele fără venit sau cu un venit mic. Proiectul a strâns parteneri care își doresc să ajute și să demonstreze, prin puterea exemplului personal faptul că le pasă de pacienți și de sănătatea acestora. Țelul tuturor celor implicați în acest proiect este acela de a contribui la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor persoane, prin intermediul serviciilor stomatologice oferite.

Cu ajutorul studiilor realizate în piața din România am validat faptul că posibilitățile materiale limitate fac ca oamenii să meargă rar sau deloc la medicul stomatolog, ceea ce duce la afecțiuni orale grave. Tocmai de aceea, dorim să oferim servicii stomatologice de calitate mai ales persoanelor fără venituri sau cu venituri mici. Echipa medicală a Clinicii Sociale de Stomatologie este formată din peste 10 medici și 8 asistente medicale și este pregătită să ofere tratamente stomatologice potrivite pentru fiecare persoană.

Misiune

Misiunea Clinicii Sociale de Stomatologie este de a contribui la îmbunătățirea sănătății dentare și a calității vieții a cât mai multor pacienți fără venituri sau cu venituri mici, prin oferirea unor servicii stomatologice de calitate.

Viziune

Viziunea Clinicii Sociale de Stomatologie este aceea de a demonstra prin puterea exemplului personal faptul că pasiunea și dorința de a ajuta pot aduce o schimbare vizibilă în societate și pot influența în bine viața oamenilor.

Valori

Promovăm exemplul personal, calitatea serviciilor stomatologice, respectul reciproc și relațiile bazate pe încredere.